Petzl Pandelamper

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Webbutikken Friluftsland.dk så dagens lys i 1999, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 10000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2053 kundeanmeldelser, hvoraf kun 48 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1716 har været meget tilfredse. På Facebook har Friluftsland.dk i skrivende stund 59555 fans på deres side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Friluftsland.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på Friluftsland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Fenix Outdoor AB ejer i dag webshoppen, som holder til på Frederiksborggade 52 i København K. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 33 14 51 50, eller via e-mail på kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

GrejFreak.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2008, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Salomon og The North Face.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6290 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 5657 har givet den højeste karakter og kun 12 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 45588 mennesker som er fans af GrejFreak.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 475 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på GrejFreak.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover giver GrejFreak.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Virksomheden GrejFreak ApS er indehaver af webshoppen, som rent fysisk kan findes på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 63 61, eller på e-mailadressen info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

55Nord.dk fik den første ordre i 2003, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Fjällräven og Haglöfs.

På Trustpilot har 55Nord.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 287 tidligere kunder, hvoraf hele 189 er 5-stjernede (det bedste) og kun 9 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har 55Nord.dk i skrivende stund 7052 fans på deres side.

55Nord.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover giver 55Nord.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bag webshoppen står virksomheden 55ºNORD p/s, som rent fysisk kan findes på H.C. Ørsteds Vej 10 i Fredericia. De kan kontaktes på telefonnummer 70 10 76 76, eller på 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

OutdoorPro.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2014, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 6000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Camelbak, Clawgear og Stanley.

OutdoorPro.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 109 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 89 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. OutdoorPro.dk har i skrivende stund 2529 fans på deres Facebook-side. I alt 46 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

OutdoorPro.dk kan levere dine varer på 2-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden OutdoorPro.dk ApS ejer webshoppen, som holder til i Hadsten på adressen Pilevej 2 A. Du kan kontakte dem på telefonnummer 38 42 00 38, eller skriftligt på info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)