Rbm Kontorstole

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Webbutikken Inventarland.dk så dagens lys i 2008, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 6500 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Dauphin og Tronhill.

Inventarland.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 727 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 575 personer har givet toprating og kun 18 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 4301 mennesker som er fans af Inventarland.dks Facebook-side.

Inventarland.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Inventarland.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Inventarland Slagelse er den virksomhed der ejer webshoppen, som er fysisk placeret i Slagelse på Trafikcenter Allé 12. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 10 10 13, eller på e-mailadressen Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Netbutikken Engsig.dk gik i luften i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Brother og Dell.

Engsig.dks Trustpilot-score ligger på 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvoraf kun 2 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 13 har været meget tilfredse. Engsig.dk har i skrivende stund 509 fans på deres Facebook-side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Engsig.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Det er på Engsig.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover har Engsig.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Engsig A/S er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 20 60 06 76, eller skriftligt på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)