Sadelstole

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2008, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 6500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Dauphin og Tronhill.

Inventarland.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 727 kundeanmeldelser, hvoraf 575 har givet den højeste karakter og kun 18 har givet den laveste karakter. På Facebook har Inventarland.dk i skrivende stund 4301 fans på deres side.

Du modtager din ordre fra Inventarland.dk efter blot 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Inventarland.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Inventarland Slagelse, som har til huse i postnummer 4200 i Slagelse på Trafikcenter Allé 12. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 10 10 13, eller på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Netbutikken Engsig.dk gik i luften i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Brother og Dell.

Engsig.dk har en score på 8,8 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 15 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 13 er 5-stjernede (det bedste) og kun 2 er 1-stjernede (det dårligste). Engsig.dk har i skrivende stund 509 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Engsig.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover får du hos Engsig.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden Engsig A/S ejer webshoppen, som holder til på adressen Maigårdsvej 4, 9900 Frederikshavn. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 20 60 06 76, eller via e-mail på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)