Sif Jakobs øreringe

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede smykke-webshops

GoldenTimes.dk blev lanceret tilbage i 2016, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2984 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 42 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2644 har været meget tilfredse. GoldenTimes.dk har i skrivende stund 3011 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Du modtager din ordre fra GoldenTimes.dk efter blot 3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Derudover har GoldenTimes.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Virksomheden Golden Times Online ApS ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller skriftligt på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2012, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2211 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 2141 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. GuldsmedOestergaard.dk har 13852 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 175 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på GuldsmedOestergaard.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. GuldsmedOestergaard.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover tilbyder GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Virksomheden Østergaard Aps ejer webshoppen, som er fysisk placeret i Skive på Nørregade 14. Du kan kontakte dem på telefonnummer 97 52 00 75, eller på supportmailen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)