Slotsbrosten

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk fik den første ordre i 2012, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 4000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Du har på Designfund.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Virksomheden Pathos ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på supportmailen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webbutikken Dubuy.dk så dagens lys i 2014, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 18000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dubuy.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

DUBUY.DK ApS ejer i dag webshoppen, som holder til på Jupitervej 10 i Ikast. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 206 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk tilbyder levering på kun 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De leverer altid ordren uden beregning, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Møbel Kompagniet ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på supportmailen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk blev lanceret tilbage i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. I alt 44 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover har Illux.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Illux A/S, som holder til i Skanderborg på adressen Godthåbsvej 27. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 41 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden SIA Wallstickerland, som holder til på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. De kan kontaktes på telefonnummer 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)