Sofabord i Glas

Kategorier:

Bloomingville lucca sofabord (brun glas)

1.927,40 kr.

Bloomingville globe sofabord

1.839,08 kr.

Bloomingville cal sofabord (sort/glas)

1.839,08 kr.

Normann Copenhagen - Ding bord klar glas/sort

1.678,40 kr.

Normann Ding Table transparent Glass (Sort)

2.999,00 kr.

Normann Ding Table transparent Glass (Eg)

2.999,00 kr.

Normann Ding Table transparent Glass (Coral)

2.999,00 kr.

Muubs Denver Sidebord

1.595,00 kr.

Hübsch Sofabord messing og hvid

2.199,00 kr.

Gubi TS Sofabord Sort Glas Ø105

10.895,00 kr.

Gubi Adnet Sofabord Tan Stor

11.995,00 kr.

Gubi Adnet Sofabord Sort Lille

9.495,00 kr.

Ferm Living Plantekasse Rund Taupe

1.399,00 kr.

Ferm Living Marmorbord medium brun

2.699,00 kr.

Ferm Living Marmor Bord Sort - Stor

4.499,00 kr.

Ferm Living Marmor Bord Hvid Mellem

2.699,00 kr.

Ferm Living Marmor Bord Grøn Lille

2.399,00 kr.

Encoded Fiber Cement Bord

5.000,00 kr.

Eames House Bird

1.383,00 kr.

AYTM Fumi Sofabord Sort Medium

2.799,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webshoppen Designfund.dk startede tilbage i 2012, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste) og kun 33 er 1-stjernede (det dårligste). Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Pathos ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på Walgerholm 16 i Værløse. De kan kontaktes på telefonnummer 70 70 79 11, eller på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2014, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 18000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden DUBUY.DK ApS er indehaver af webshoppen, som fysisk befinder sig på Jupitervej 10 i Ikast. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Netbutikken MoebelKompagniet.dk gik i luften i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 206 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som har til huse i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Netshoppen Illux.dk åbnede dørene i 2006, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 235 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. I alt 44 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De leverer altid ordren uden beregning, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover får du hos Illux.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Illux A/S, som har til huse på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 25 08 12, eller på supportmailen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Webbutikken Wallstickerland.dk så dagens lys i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 41 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

SIA Wallstickerland ejer i dag webshoppen, som har til huse på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)