Ståstole

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Netbutikken Inventarland.dk gik i luften i 2008, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 6500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Dauphin og Tronhill.

Inventarland.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 727 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 575 personer har givet toprating og kun 18 har givet en meget dårlig rating. Inventarland.dks Facebook-side har i øjeblikket 4301 fans.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Inventarland.dk efter kun 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Du har på Inventarland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Inventarland.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover har Inventarland.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Inventarland Slagelse, som holder til på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 10 10 13, eller på supportmailen Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Netbutikken Engsig.dk gik i luften i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Brother og Dell.

Engsig.dks Trustpilot-score ligger på 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 15 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 13 er 5-stjernede (det bedste) og kun 2 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Engsig.dk i skrivende stund 509 fans på deres side. 5 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Engsig.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Det er på Engsig.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover tilbyder Engsig.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bag webshoppen står virksomheden Engsig A/S, som fysisk befinder sig på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 20 60 06 76, eller via e-mail på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)