Stoleunderlag

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk kom på markedet i 2008, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 6500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Dauphin og Tronhill.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 727 anmeldelser, hvoraf 575 har givet den højeste karakter og kun 18 har givet den laveste karakter. Inventarland.dk har i skrivende stund 4301 fans på deres Facebook-side.

Du modtager din ordre fra Inventarland.dk efter blot 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Du har på Inventarland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover har Inventarland.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Inventarland Slagelse ejer i dag webshoppen, som holder til på adressen Trafikcenter Allé 12, 4200 Slagelse. De kan kontaktes på telefonnummer 70 10 10 13, eller via e-mail på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Webshoppen Engsig.dk startede tilbage i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Brother og Dell.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvoraf kun 2 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 13 har været meget tilfredse. Engsig.dks Facebook-side har i øjeblikket 509 fans. Ud af disse er der 5 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Engsig.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover får du hos Engsig.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Engsig A/S, som rent fysisk kan findes på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Du kan kontakte dem via telefon på 20 60 06 76, eller på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)