Sukkerskåle

Kategorier:

Superliving amanda sukkerskål (hvid/aqua)

125,00 kr.

Stelton emma sukkerskål (blå)

189,00 kr.

Normann copenhagen mormor sukkerskål (blå)

134,00 kr.

Normann copenhagen geo sukkerskål (sort/frost)

89,00 kr.

Monkey business sukkerskål (coffee break)

159,00 kr.

Lyngby porcelæn lyngby thermodan sukkerskål (hvid/ø8 cm)

299,00 kr.

House doctor sukkerskål m/låg rustic grå/blå (8x6 cm)

159,00 kr.

House doctor sukkerskål m. låg pot sort ø9 cm h65 cm

89,00 kr.

Bloomingville noir flødekande & sukkerskål

119,00 kr.

Bloomingville flødekande & sukkerskål (klar/glas/sæt af 3)

199,00 kr.

Blomus sukkerskål (mat stål)

162,24 kr.

Skagerak - Piippu sukkerskål - Hvid - Porcelæn

344,80 kr.

Normann Copenhagen - Geo Sukkerskål - sort/frost

94,40 kr.

Normann Copenhagen - Geo Sukkerskål - nude/frost

94,40 kr.

Normann Copenhagen - Geo Sukkerskål - mint/frost

94,40 kr.

Normann Copenhagen - Bliss Sukkerskål - hvid

124,80 kr.

Normann Copenhagen - Bliss Sukkerskål - Grå

124,80 kr.

Stelton Cylinda Line Kaffekande

1.899,00 kr.

Stelton Collar Sukkerskål

249,00 kr.

Skagerak Sukkerskål Edge

249,00 kr.

Royal Copenhagen Prinsesse Sukkerskål m. Låg 20 cl

599,00 kr.

Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Sukkerskål m. Låg 15 cl

769,00 kr.

Royal Copenhagen Hvid Riflet Sukkerskål 15 cl

109,00 kr.

Royal Copenhagen Hvid Riflet Halvblonde Sukkerskål m. Låg 20 cl

449,00 kr.

Royal Copenhagen Flora Sukkerskål Snerle 35 cl

399,00 kr.

Broste Copenhagen Sukkerskål Nordic Sea

175,00 kr.

Architectmade FJ Essence Sukkerskål

349,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk gik i luften i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 4000 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Pathos ApS, som holder til i Værløse på adressen Walgerholm 16. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2014, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2129 personer har givet toprating og kun 132 har givet en meget dårlig rating. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af DUBUY.DK ApS, som holder til i Ikast på adressen Jupitervej 10. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk blev lanceret tilbage i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 206 har været meget tilfredse. MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk tilbyder levering på kun 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort. MoebelKompagniet.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Møbel Kompagniet ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 7400 i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem via telefon på 93 95 91 51, eller skriftligt på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk kom på markedet i 2006, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. Ud af disse er der 44 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du altså kun betaler for selve varerne. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover tilbyder Illux.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden Illux A/S, som fysisk befinder sig på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk blev lanceret tilbage i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Disney, Marvel og Star Wars.

På Trustpilot har Wallstickerland.dk en score på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 41 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Bag webshoppen står virksomheden SIA Wallstickerland, som rent fysisk kan findes på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. De kan kontaktes på telefonnummer 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)