Trip Trap Skammel

Kategorier:

TripTrap / Skagerak - Taburet - Cobbler Stool - i eg

2.294,40 kr.

TripTrap - Georg Skammel incl. hynde - Sort eg

1.994,40 kr.

TripTrap - Georg Skammel incl. hynde

1.894,40 kr.

TripTrap - Cobbler Stool - teak

2.294,40 kr.

Trip Trap - Regatta Lounge Chair, Teak

8.494,40 kr.

Trip Trap - Regatta Lounge Bord, Teak

3.494,40 kr.

Trip Trap - Regatta Fodskammel, Teak

3.494,40 kr.

Trip Trap - Regatta 2-seater, Teak

11.994,40 kr.

Trip Trap - Fionia Taburet - teak

1.694,40 kr.

Trip Trap - Fionia Taburet - sort eg

1.794,40 kr.

Trip Trap - Fionia Taburet - eg

1.694,40 kr.

Trip Trap - Dania Skammel - teak

1.094,40 kr.

Trip Trap - Dania Skammel - eg

1.094,40 kr.

Trip Trap - Cutter Taburet - teak

2.194,40 kr.

Trip Trap - Cutter Taburet - sort eg

2.294,40 kr.

Trip Trap - Cutter Taburet - eg

2.194,40 kr.

Trip Trap - Cutter Klapsæde - teak

1.894,40 kr.

Trip Trap - Cutter Klapsæde - eg

1.894,40 kr.

Skagerak (Trip Trap) - Picnic Stool - Skammel - Sort

1.994,40 kr.

Skagerak (Trip Trap) - Picnic Stool - Skammel - Slate Grey

1.994,40 kr.

Skagerak (Trip Trap) - Picnic Stool - Skammel - Hunter Green

1.994,40 kr.

Skagerak (trip trap) - Nomad taburet

1.294,40 kr.

Skagerak (Trip Trap) - Lounge Fodskammel "Between Lines Desk Stool" - Teak

1.994,40 kr.

Skagerak (Trip Trap) - "Fuori" Skammel - Silver White

1.994,40 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste) og kun 33 er 1-stjernede (det dårligste). Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. I alt 31 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 12, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Pathos ApS, som rent fysisk kan findes på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan kontakte dem via telefon på 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netshoppen Dubuy.dk åbnede dørene i 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 132 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2129 har været meget tilfredse. På Facebook har Dubuy.dk i skrivende stund 15637 fans på deres side.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden DUBUY.DK ApS, som er fysisk placeret i Ikast på Jupitervej 10. Du kan kontakte dem på telefonnummer 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Netshoppen MoebelKompagniet.dk åbnede dørene i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. MoebelKompagniet.dks Facebook-side har i øjeblikket 9539 fans. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 7400 i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller via e-mail på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webshoppen Illux.dk startede tilbage i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Illux' egne leverandører.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 235 tidligere kunder, hvoraf hele 194 personer har givet topkarakter og kun 0 personer har givet dumpekarakter. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. I alt 44 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Illux A/S, som er fysisk placeret i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan kontakte dem via telefon på 70 25 08 12, eller på supportmailen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 41 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Wallstickerland.dk i skrivende stund 39170 fans på deres side. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden SIA Wallstickerland er indehaver af webshoppen, som holder til på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. De kan kontaktes på telefonnummer 71 71 81 81, eller på supportmailen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)