Underlag til Kontorstole

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Webshoppen Inventarland.dk startede tilbage i 2008, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 6500 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Dauphin og Tronhill.

Inventarland.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 727 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 575 har givet den højeste karakter og kun 18 har givet den laveste karakter. Inventarland.dk har 4301 fans på deres Facebook-side.

Du modtager din ordre fra Inventarland.dk efter blot 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Inventarland.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Inventarland.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover har Inventarland.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Inventarland Slagelse er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 4200 i Slagelse på Trafikcenter Allé 12. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 10 10 13, eller på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Webbutikken Engsig.dk så dagens lys i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Brother og Dell.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 15 tidligere kunder, hvoraf 13 har givet den højeste karakter og kun 2 har givet den laveste karakter. Engsig.dk har i skrivende stund 509 fans på deres Facebook-side. 5 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Engsig.dk efter blot 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover har Engsig.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Engsig A/S ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 9900 i Frederikshavn på Maigårdsvej 4. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 20 60 06 76, eller skriftligt på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)