Væskebælter

Kategorier:

Salomon Sensibelt - Væskebælte

299,00 kr.

Salomon Sensibelt - Væskebælte

299,00 kr.

Salomon Sensibelt - Væskebælte

299,00 kr.

Salomon Agile 500 Set - Væskebælte

419,00 kr.

Salomon Agile 500 Set - Væskebælte

449,00 kr.

Salomon Agile 500 Set - Væskebælte

419,00 kr.

Salomon Agile 250 Set - Væskebælte

349,00 kr.

Vores anbefalede sports-webshops

Apuls.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2009, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 2000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Jordan og Adidas.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, hvoraf hele 296 personer har givet topkarakter og kun 1 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har Apuls.dk i skrivende stund 3245 fans på deres side. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Apuls.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover har Apuls.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Apuls ApS, som holder til på adressen Anker Andersens Vej 8, 7160 Tørring. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 60 62 71 00, eller på supportmailen info@apuls.dk.

Besøg Apuls.dk nu (klik her)

Bodylab.dk fik den første ordre i 37165, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 150 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bodylab Protein.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 28136 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter og kun 120 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 106486 mennesker som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. 2139 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Bodylab.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden kl. 16, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden NutriNord, som fysisk befinder sig på Plastvænget 3 D i Hadsund. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 96 525 525, eller via e-mail på kundeservice@bodylab.dk.

Besøg Bodylab.dk nu (klik her)

BilligSport24.dk blev lanceret tilbage i 2005, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 2500 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Asics, Nike og New Balance.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6901 tidligere kunder, hvoraf hele 6032 er 5-stjernede (det bedste) og kun 51 er 1-stjernede (det dårligste). BilligSport24.dk har 5082 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Derudover har BilligSport24.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Billigsport24, som rent fysisk kan findes på Næstvedvej 15 E i Ringsted. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 57 67 03 20, eller på supportmailen info@billigsport24.dk.

Besøg BilligSport24.dk nu (klik her)

Billig-Fitness.dk kom på markedet i 2008, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Adidas.

Netbutikken har 9,4 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 3104 anmeldelser, hvoraf 2649 har givet den højeste karakter og kun 52 har givet den laveste karakter. Billig-Fitness.dk har 60157 fans på deres Facebook-side.

Billig-Fitness.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Du har på Billig-Fitness.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Derudover tilbyder Billig-Fitness.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Billig Fitness™, som fysisk befinder sig på Karlebovej 59 i Hillerød. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 99 38 48, eller skriftligt på info@billig-fitness.dk.

Besøg Billig-Fitness.dk nu (klik her)

Getbig.dk ekspederede den første netordre tilbage i 1999, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som GoVital og U.N.O.

Getbig.dk har en score på 8,5 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 231 anmeldelser, hvoraf 166 har givet den højeste karakter og kun 10 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 18460 mennesker som er fans af Getbig.dks Facebook-side. Ud af disse er der 5 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Getbig.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Derudover har Getbig.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden N.K. Import ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse på Vingelhøjvej 72 i Aabenraa. Du kan kontakte dem på telefonnummer 36 96 58 79, eller skriftligt på support@getbig.dk.

Besøg Getbig.dk nu (klik her)