Wagner Sprøjtepistoler

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk kom på markedet i 2010, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Jotun maling.

På Trustpilot har Malgodt.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1996 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1895 er 5-stjernede (det bedste) og kun 2 er 1-stjernede (det dårligste). Malgodt.dk har i skrivende stund 2607 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 84 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Malgodt.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men det kræver at du bestiller inden kl. 12.30, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Malgodt.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover giver Malgodt.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 90 dage.

Virksomheden Malgodt ApS ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 8000 i Aarhus på Frederiks Allé 111. Du kan kontakte dem via telefon på 42 618 618, eller via e-mail på kundeservice@malgodt.dk.

Besøg Malgodt.dk nu (klik her)

Netshoppen DecoFarver.dk åbnede dørene i 2013, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 3500 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Beckers, Jotun, KEIM og Caparol.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2470 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2315 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. DecoFarver.dks Facebook-side har i øjeblikket 3420 fans. I alt 57 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

DecoFarver.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. DecoFarver.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 120 dage efter dit køb.

Virksomheden Deco Farver ApS ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på Gørtlervej 8 i Ringe. De kan kontaktes på telefonnummer 60 56 57 50, eller på e-mailadressen Kundeservice@DecoFarver.dk.

Besøg DecoFarver.dk nu (klik her)

Webbutikken BNFarver.dk så dagens lys i 2009, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 3500 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Gori maling.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 39 tidligere kunder, hvoraf 36 har givet den højeste karakter og kun 2 har givet den laveste karakter. På Facebook har BNFarver.dk i skrivende stund 490 fans på deres side. Ud af disse er der 52 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra BNFarver.dk efter kun 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover tilbyder BNFarver.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden B.N. Farver ApS, som holder til i Kolding på adressen Mosevej 5. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 76 30 16 00, eller på supportmailen info@bnfarver.dk.

Besøg BNFarver.dk nu (klik her)