En myggelampe er den perfekte myggefanger

En myggelampe er den perfekte myggefanger, når I skal nyde de varme aftener på terrassen. En myggelampe er et effektivt middel mod de generende myg, der myldre frem når mørket falder på om sommeren. Så skal du nyde de varme sommeraftener udendørs, er en myggelampe et godt og effektivt bud.

Funktionen af myggelampen

De myggelamper der er på markedet har et æstetisk og moderne design, så de kan passe ind i ethvert hjem. Designet er kombineret med gennemtænkte funktioner, som gør myggelampen nem at håndtere og montere.

Den elektriske myggelampe fungere ved, at de monteret UV-rør udsender et UV lys, som tiltrækker myg og andre generende insekter. Myggene bliver tiltrukket af UV-lyset, så de flyver ind i det elektriske gitter der slår myggene ihjel. De døde insekter falder ned i bunden af myggelampen, hvor der er monteret en bakke der kan tages ud og de døde insekter kan bortskaffes.

De elektriske myggelamper fås i forskellige størrelser, hvilket også giver forskellig rækkevidde. De kan dække mellem 40 og 80 m2, så de kan dække større områder, det gælder både i private hjem, men også i butikker eller landbrug.

En myggelampe er den perfekte myggefanger i private hjem

En myggelampe er den perfekte myggefanger når det gælder private hjem, men kan også benyttes i mindre butikker eller landbrug.

Placeringen af myggelampen er vigtig for, at opnå de bedste resultater. Sørg for at montere myggelampen i det mørkeste område af rummet i en højde på mellem 170 og 180 cm. Myggelampen kan placeres indendørs, i udestuen eller orangeriet, så I kan nyde aftentimerne uden generende myg.

Myggelampen skal tændes når solen går ned for, at få den bedste udnyttelse af den. Lad lampen brænde hele natten for, at få alle insekterne til livs i løbet af natten.

Isættelse af UV-lys

UV-rørene kan nemt udskiftes, der skal ikke benyttes værktøj for dette. Der kan benyttes blåt eller grønt UV-lys i myggelamperne.

UV-rørene har en levetid på op til 8000 timer, hvilket svarer til mellem 8-12 måneders forbrug. Det betyder der er til mange timers forbrug, hvor I ikke bliver generet af myg eller andre insekter.