Vil du gerne skifte bil oftere, så læs med her

Når du skal ud at have fat i en ny bil, kan der være mange spørgsmål til købet. Hvis du ikke føler, at du vil købe en bil, er der andre muligheder, hvor du kan få en bil, så du er godt kørende. I mange tilfælde er en bil en nødvendighed, hvis du bor et godt stykke væk fra dit arbejde. Derfor kan du med fordel overveje at lease en bil. Der kan være mange fordele og ulemper ved at lease en bil. Leasing af bil er blevet populært, da man kan udskifte sin bil, så man ikke skal have den solgt, hvis du gerne vil have en ny bil. Der kan være flere grunde til at udskifte bilen.

Betal løbende i mindre rater

Du har mulighed for flexleasing, hvor registreringsafgiften betales løbende i mindre rater, i stedet for at betale den fulde afgift på bilen, som ved traditionelt køb af en bil. Hvis du leaser en bil via et leasingselskab, så kan du undgå at betale den fulde registreringsafgift på en gang. Du skal derfor ikke af med et stort beløb men betale over små rater på månedsbase.

Fordele ved leasing

Fordelen med flexleasing er, at man undgår et værditab på afgiften, da den fulde afgift ikke betales på én gang ved anskaffelsen af bilen. Du betaler månedsvis i de måneder, hvor bilen er på plader. På den måde er du sikret mod større tab på afgiften ved pludselige afgiftsændringer. En anden fordel er også, at du har mulighed for større fleksibilitet, da du nemmere kan skifte mellem sommer og vinter bil, hvis det er det, du gerne vil. Leasingkontrakten kan dermed tilpasses til dine behov, ønsker og krav. Hvis du ønsker at skifte bil ofte, kan du med god grund overveje en flexleasingsaftale, da den typisk løber over 12 måneder.