Forny dit hjem

Vil du gerne forny dit hjem? Tiden går hurtigt, og derfor kan din planlægning af en makeover af dit hjem falde lidt fra hinanden. Dog kan du her læse mere om, hvordan du kan gribe processen an, og hvordan du kan forny dit hjem.

Undgå impulskøb

Den første ting virker nok ikke revolutionerende, men det er en god ide at gøre forarbejdet inden, at du begynder projektet ”forny dit hjem”. Du skal undersøge, hvad du har brug for, og hvad du skal bruge. Hvis du gør dette, har du gjort et godt stykke arbejde inden, at du skal på det store indkøb. Hvis du har brug for inspiration til indretningen af dit hjem, kan blade, magasiner og de sociale medier være gode inspirationskilder.

Du kan tage et par venner med på din lille rejse til fornyelse af dit hjem og få en oplevelse sammen. Det er altid godt at have en eller flere sparingspartnere, som kan være med til at give deres vurdering af dine planer. Dog skal du huske, at det er dit hjem og ikke deres, og du skal derfor indrette din bolig efter dine tanker og behov.

Bland det nye og det gamle

Ønsker du, at den lille makeover af dit hjem skal være billig? Det kan hurtigt løbe op, når du skal forny dit hjem, men du kan gøre mange ting for at holde prisen nede. Du kan bl.a. gå på loppemarked for at finde gamle ting, som har en sjæl, du gerne vil bringe ind i dit hjem. Alting har en historie at fortælle. For at alting ikke bliver gammelt, kan du blande det med noget nyt. Det kan f.eks. være, at du kan finde et gammelt spisebord på loppemarkedet, som vil passe til nogle nye spisebordsstole fra https://moebelkompagniet.dk. Det er dit hjem, så du bestemmer, hvilke ting som skal være i dit hjem.