Gør din bolig helt klar til dit midlertidige hjemmekontor

Du har nok aldrig helt regnet med, at du på et tidspunkt skulle arbejde hjemmefra, men sådan er situationen på dit arbejde måske lige nu. Det er derfor en smule kompliceret at få det hele til at hænge sammen derhjemme, fordi du måske også har nogle børn, der har virtuel undervisning, og så er i pludselig mange, der skal bruge hjemmet til forskellige ting. Herudover skal du også gøre din bolig lidt klar til at have et hjemmekontor, så du ikke kommer til at stå og mangle noget, der vil være vigtigt for dit arbejde.

 

Printer

Hvis du ikke har en printer, kan det være en god idé at anskaffe en for en sikkerhedsskyld. Ikke kun for din skyld, men også for dine børn, hvis de nu også skulle printe noget ud. Du kan købe en printer brugt, hvis du alligevel ikke skal bruge den så meget. For hjemmekontorets skyld er det godt, så du nemt kan printe forskellige dokumenter ud. Dog er det ikke nok med bare at købe en printer. Det kan være en god idé at købe toner og farvepatroner også, så du er sikker på, at maskinen ikke pludselig løber tør – køb toner her.

 

Opdel boligen

Hjemmeskole og hjemmekontor skal helst ikke blive i det samme rum, fordi så bliver det nok ikke så sjovt for nogle af jer at lave det hele hjemmefra. Hvis børnene skal bruge spisebordet, kan du lade det værelse være til dem. Har du mulighed for at sidde i stuen eller lave dit soveværelse om til et kontor for nu, så kan det også være godt for dig. Det allerbedste ville være, hvis du havde et værelse, der kunne bruges som kontor, men det er bestemt ikke alle, der har pladsen til at skulle gøre det. Blot at du har et sted, hvor du kan arbejde.