Guide til at gøre dine vægge mere hyggelige

Er der slet ikke noget på dine vægge, og er det trist at kigge på dem? I så fald bør ud overveje at hænge noget op på væggene. Du kan hænge en række forskellige ting op på dine vægge alt efter, hvad du foretrækker. Mangler du inspiration, hvad det eksempelvis kan være, bør du læse med videre her. Her finder du nemlig en kort guide til at gøre dine vægge i hjemmet mere hyggelige.

Det kan du hænge op på dine vægge

Som allerede nævnt kan du hænge mange forskellige ting op på væggene. Derfor handler det om at vælge lige netop det, som passer bedst til din personlige stil. Du kan eksempelvis vælge mellem følgende:

  • Spejle – Spejle er med til at få et rum til at virke større. Det kan altså være en fordel at hænge et eller flere spejle op på væggene i dit hjem. Derudover kan du vælge at lave en væg af spejle. Gør du det, bør du købe spejle i forskellige former. Dog skal spejlene helst være i samme design og størrelse.
  • Rammer – En anden god mulighed er at dekorere dine vægge med rammer. Når det kommer til at dekorere vægge, kan du ikke gå galt i byen, hvis du vælger rammer. Du kan putte personlige billeder i rammerne, eller du kan vælge plakater, som du godt kan lide. Find rammer 70×100
  • Tallerkener – Sidst men ikke mindst kan du bruge flotte tallerkener som vægdekoration. Har du en del skønne tallerkener liggende, som du ikke bruger, kan du overveje at dekorere dine vægge med dem.