Hurtigport til indendørs eller udendørs brug?

Der findes et bredt udvalg af løsninger til hurtigporte. Der er mulighed for at få skræddersyet sin hurtigport, så den passer perfekt i den åbning, den skal være og til virksomhedens behov. En hurtigport kræver ikke det store vedligeholdelse, når den er installeret. Derudover sikrer en hurtigport virksomheden driftssikkerhed, kontinuitet og sikkerhed.

Indendørs eller udendørs

hurtigporte til indendørs brug er designet til montering inde i en bygning, hvorimod en hurtigport til udendørs brug er designet til montering på facaden af en bygning. Hvilken port man bør vælge til sin virksomhed kan være forskelligt.

Valg af port afhænger af flere faktorer, såsom størrelsen og vindtrykket i passagen. I små rum vil der ofte være et mindre vindtryk end ved større haller og luftsluser. Begge dele kan give virksomheden store økonomiske besparelser på flere parametre. Derfor skal man bare finde ud af, hvilken type port man ønsker at investere i.

Lindab som leverandør af reservedele

Det hænder, at man skal have fat i nogle reservedele på et tidspunkt, hvilket du finder kan finde hos Lindab Doorshop. Lindab sælger port reservedele til det professionelle marked. I shoppen har man adgang til et stort udvalg af reservedele og tilbehør til porte – uanset fabrikant og type. Hos Lindab finder du markedets nyeste løsninger for nyt tilbehør, trends og reservedele.

Lindab har mere end 2600 varenumre, hvilket gør sandsynligheden for, at Lindab har lige de reservedele man står og mangler. Derfor kan man med sikkerhed finde lige den reservedel, som man står og mangler til sin hurtigport. På den måde kan man nøjes med at handle ét sted og samtidig få de reservedele man har brug for. Dette gør det også muligt at få alle reservedelene i høj kvalitet.