Indret det perfekte hjemmekontor

Hvad enten dit kontor er et lille hjørne i din stue eller dit soveværelse, eller du er så heldig at have et helt rum at boltre dig i, kommer der her nogle idéer til dit hjemmekontor. De fleste bruger rigtig mange timer ved skrivebordet foran computeren, og det stiller krav til, hvilke møbler du har på dit kontor.

Tænk komfort først

Sørg for at du har noget godt at sidde på. En god kontorstol er alfa omega på et godt kontor. Og gerne en der kan hæves og sænkes, så du har mulighed for at indstille den, så den passer præcis til dig og til det bord, du sidder ved. Hvis du sidder på en hård stol, der ikke passer til din krop, risikerer du at sidde i uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, der ikke er godt for din krop.

Det næstvigtigste element i et perfekt hjemmekontor er dit skrivebord. Hvad end du har brug for et stort eller lille bord, er det optimalt, hvis det er et hæve/sænkebord. Hvis det kan hæves, har du også mulighed for at stå op ved bordet, mens du arbejder, hvilket kan være en rar afveksling, hvis du sidder mange timer foran computeren. Du kan tage et kig på Kontor & Papir, hvor du både finder skriveborde og kontorstole med hæve/sænkefunktion.

Naturligt arbejdslys

Lys er en af de ting, mange ikke tænker over, når de sidder og arbejder. Det mest optimale er, hvis du kan arbejde i naturligt lys.

Ud over at du bedre kan se dine ting, er det godt at få direkte sollys i løbet af dagen – også selvom det danske vejr byder på mange gråvejrsdage. Hvis du ikke har mulighed for at få direkte sollys, skal du tænke dig godt om, når du vælger belysning og sikre, at du får nok lys.

Opbevaring

Hav både nogle skabe og hylder til rådighed. Du kan smide alt det, du ikke skal bruge hver dag ind i skabene – og alt det, der ikke er så kønt at have til at stå fremme. Placér til gengæld de ting, du gerne vil se på og ofte bruger, på hylderne.

Skab liv omkring dig

Indrømmet er det ikke altid sjovt at bruge en hel dag ved skrivebordet. Derfor er det vigtigt, at du skaber liv omkring dig. Så invester i nogle flotte, grønne planter og skab din egen hyggeoase, hvor du har lyst til at tilbringe mange timer. Du kan også male væggen i din yndlingsfarve og sætte et personligt touch på den måde.