Sådan optimerer du pladsen i dit skur

Har du et skur, der virker for lille og som er meget rodet? Så har du helt sikkert brug for at optimere pladsen i dit skur. Her får du nogle tips til, hvordan du kan udnytte pladsen i dit skur på den bedste måde.

Ryd op

Tag alt ud af skuret og kig det igennem. Smid det ud, som du ikke har brug for længere. Du opdager sikkert, at der er mange ting, du ikke bruger særlig tit.

Skab mere plads

Når du har ryddet ud i dine ting, skal du sørge for at lave plads til det, der er tilbage. Køb nogle lagerreoler, så du udnytter pladsen i dit skur helt optimalt. Du kan få lagerreoler i alle størrelser, så det er ikke svært at få de reoler, der passer ind i dit skur.

Brug plastikkasser

Plastikkasser er en god måde at opbevare ting på. Plastikkasser fylder minimalt og de kan stå på dine lagerreoler med alle dine ting i. Det vil med det samme virke mere overskueligt og se mere ryddeligt ud, når du opbevarer dine ting i plastikkasser.

Hvis du er smart, køber du plastikkasser, som er gennemsigtige. På den måde kan du let se, hvad der er i kasserne, og så behøver du ikke tage alle kasserne ned fra reolerne for at se, om det du skal bruge, er i kassen.

Gør brug af vægge og loft

Hvis du har noget, der er besværligt at opbevare i kasser, kan det være en god idé at hænge det på væggen eller fra loftet. På den måde udnytter du pladsen bedre, og det fylder ikke så meget. Det er for eksempel en god idé at hænge haveredskaber på væggen, da de så er lige til at hive ned og fylder minimalt.