Sådan finder du det helt rigtige mosaik

Mosaikker er gode til at skabe et unikt look, da der findes utroligt mange forskellige mosaikker at vælge mellem. Her giver FlotteGulve.dk dig et bud på et bud på, hvordan mosaikker kan anvendes til at skabe forskellige looks. Har du brug for yderligere information, så kan du læse mere på deres hjemmeside.

Det naturlige look

Ønsker du at anvende mosaikker til at skabe et naturligt udtryk i din bolig, så kan du med fordel vælge en mosaik i natursten eller træ. Udvalget af disse er dog begrænset og som alternativ kan du uden problemer vælge en mosaik med sten- eller trælook. Mosaikker i sten og træ er især utroligt smukke på væggen, da de kan være besværlige at vaske er de dog ikke et oplagt valg bag komfuret eller køkkenbordet.

Det industrielle look

Ønsker du at anvende mosaikker til at skabe et moderne industrielt look, så er især stål, metal og glasmosaikker et godt valg. Enkelte stenmosaikker har dog også et udtryk, der vil passe godt ind i et industrielt look.

Både glas og stål mosaikker findes i forskellige størrelser samt former og kan derfor både anvendes til at skabe et lidt råt og et meget råt udtryk.

Det farverige look

En af de helt store fordele ved mosaikker er, at de kan være en fremragende måde hvorpå, du kan få lidt farve ind i din bolig.

Mosaikker fås i alle tænkelige farver og kan både være ensfarvede, flerfarvede og mønstrede. Derfor burde det altid være muligt at finde den farve eller det mønster, der passer perfekt til det udtryk, du ønsker at skabe.

Farvede mosaikker kan både være flotte på væggen, på møbler og på gulvet. Skal mosaikken anvendes på gulvet er det dog vigtig at vælge en mosaik, der er egnet til dette formål.

Det klassiske stilrene look

Er du mere til et sort og hvidt look, så findes der også et utal af mosaikker i sorte, hvide og grå farver, der både kan anvendes til at skabe et klassisk eller et moderne udtryk, alt efter hvilken mosaik du vælger.