Sådan gør du spejlene flottere i boligen

Spejle bruges selvfølgelig i hjemmet af praktiske årsager. Dog bruges de også til at pynte hjemmet godt op. Hvis du dermed ønsker, at spejlene skal gøre et ekstra godt arbejde med at dekorere dit hjem, så kan du sørge for at spejlene gøres flottere.

Dette får du nogle gode tips til at gøre her.

Køb spejle med ramme

Rammen gør en utroligt stor forskel for, hvordan spejlet ser ud. Du kan således bruge Spejle med ramme, når du skal sørge for, at spejlene ser så godt ud som muligt.

Der er et rigtig stort udvalg af rammer på markedet. Du kan finde store og ekstravagante rammer, mens du kan finde simple og fine rammer. Du kan således vælge de rammer, som passer til din boligindretning.

Hvis du går efter en rustik boligindretning, kan du vælge et spejl med en rustik ramme. Det kan være en ramme af gammelt, mørkt træ.

Hvis du derimod går efter en elegant boligindretning, kan du vælge en mere elegant ramme. Her har du også gode valgmuligheder.

Mal rammen

Spejle med rammer kan også begynde at få nogle lidt kedelige rammer, hvis de er blevet for gamle og slidte. Det kan også bare være, at du er blevet lidt træt af den samme ramme. I så fald kan du male rammen i en ny farve.

Det kan være, at rummet har brug for lidt ekstra farve, hvorved du kan sørge for, at spejlets ramme kan være meget farverig.

Pynt spejlene med lyskæder

Du kan også pynte spejlene med flotte lyskæder. Det kan nemlig også være smart, hvis du ønsker, at spejlet kan vise endnu flere detaljer, når du kigger i det. Det er også en god måde at pynte spejle med rammer endnu mere op.

Tilføj blomster til rammen

Du kan også tilføje et par fine blomster eller blomsterblade til rammen til dit spejl.