Sådan laver du det fedeste manderum

Der er nok mange mænd, som drømmer om et manderum i kælderen, hvor et kæmpe TV, PlayStation, høj musik og øl er velkomne. Mens man har små børn, er pladsen i ens hjem ofte træng. Man kan altid bruge mere plads, når man har børn boende hjemme, men når de så små begynder at forlade reden, giver det muligheder for forældrene til at udleve deres mere egoistiske husdrømme, og her kunne manderummet måske blive en mulighed. Du kan jo altid sælge ideen ind til den partner med, at så står højtalerne, alkoholen og PlayStationen ikke i stuen og køkkenet men på mandeværelset.

Hvad skal man have til et manderum?

Der kan være mange forskellige ønsker og drømme, når det kommer til ens manderum. Hvad der er fedt for dig, er måske ikke fedt for mig. Så hvis du får muligheden for at lave dit manderum, kunne det være en mulighed at sætte dig ned med vennerne og blive enige om, hvad er det mest fede at have i rummet. For hvis man både vil have fodboldbord, hjemmebiograf, pool bord og vinkøleskab, ja så skal du vist bruge en hel mandekælder. Én virkelig fed ting, at have i sit manderum må være en bar, hvor alle vennerne kan samles og få en øl.

De rigtige barmøbler

Hvis du også synes, at en bar er uundværlig, så er næste skridt at få købt eller bygget en bar. Til din bar skal der selvfølgelig også være barmøbler, som bidrager til en rigtig bar følelse. De to vigtigste ting indenfor barmøbler, er barstole og måske et barbord. Forstil dig lige 4 høje barstole i mørkt træ, som indbyder til kolde øl og fodbold med vennerne. Selvom at selve baren er det vigtigste må du ikke gå ned på barmøbler og andet tilbehør, da det skaber stemningen. Se udvalget af Barmøbler.