Sådan lysner du dit hjem mere op

Når dit hjem er lyst, så syner det også større. Hvis du har problemer med, at dit hjem er meget mørkt, så findes der forskellige tips til at lysne det mere op.

Det bliver du meget klogere på her.

Skift til en fransk dør

Hvis du har et sted, hvor der er en dør, der skiller to stuer ad, så er det f.eks. en idé at skifte til en fransk dør i stedet. En fransk dør har nogle vinduer, der gør, at der falder lys igennem. Det lukker derfor ikke af for noget lys på samme måde som en almindelig dør. Det skaber en bedre sammenhæng og får dine rum til at hænge bedre sammen.

Det er også en mulighed, hvis du har en dør mellem en stue og dit køkken. En moderne fransk dør kommer i flere forskellige designs, så det handler blot om at finde en, der passer til din indretning.

Indret med lyse farver

Generelt er det en rigtig god idé, hvis du forsøger at bruge så mange lyse farver i din indretning som muligt, hvis du ønsker at lysne dit hjem mere op. Det er nemlig ikke sikkert, at du har mulighed for at få mere naturligt lys ind, men derfor hjælper det at tænke lyse farver ind i din indretning. Det gælder både gulve, lofter, vægge, møbler m.m.

Hæng nogle spejle op

Hvis du hænger nogle flere spejle op rundt omkring, så er det også med til at hjælpe. Det er ikke noget, der nødvendigvis lysner en hel masse, men det er alligevel med til at få dit hjem til at syne større og ”lettere”.

Spejle passer ind i stort set alle rum, for det handler bare om at finde et, der passer til hvert enkelt rum med dets design, størrelse m.m.