Savner du personlighed og kant i din indretning?

Det er nemt nok at indrette dit hjem med nogle møbler, men hvordan skaber du den store sammenhæng og den personlige stemning? Det er ikke altid lige nemt at få personlighed og kant med i din indretning.

Hvis du synes, at din indretning er for kedelig eller mangler personlighed, får du her nogle gode tips.

Find dine gamle ferieminder og arvestykker frem

Dit hjem bliver ikke personligt, hvis det kun er udstyret med ting, der er helt nye. Derfor skal du ikke være bleg for at finde dine gamle ferieminder og arvestykker frem og gøre dem til en del af din indretning. Du har helt sikkert en masse ting, der ikke er de flotteste, men som til gengæld har en eller anden fin betydning.

Når du kombinerer dem med dine nye ting og gør dem til en del af din indretning, så giver det en rigtig fin harmoni. Et ikke særlig kønt arvestykke bliver pludselig rigtig fint.

Skab en rød tråd med nips

Når du ønsker noget mere kant i din indretning, handler det om at få nogle ting ind, der skaber en stil og en rød tråd. Der er masser af forskellige nips, der er gode til at skabe en rød tråd. Når du pynter op med nips og detaljer, der matcher hinanden enten i farve eller materiale, kommer der nemlig automatisk en sammenhæng.

Du finder nips og detaljer på www.designoghandelshuset.dk f.eks.

Hæng ting på dine vægge

Hvis der ikke er noget på dine vægge, kommer din indretning nemt til at virke tom. Derfor hjælper det altid at komme noget på dine vægge. Der er mange muligheder inden for vægpynt, for det er både plakater, malerier, tapet, hylder og diverse andre vægdekorationer. Du skal finde det, der passer bedst til dit hjem og din stil.