Store varekataloger giver stor fleksibilitet

Det er stort set uundgåeligt, at enhver virksomhed må investere i kontorartikler. Man kommer ikke uden om, at der er brug for papir og kuglepenne, computere og skriveborde. Men kontorartikler eksisterer ikke bare som en praktisk foranstaltning for at få en virksomhed til at køre rundt. Det er nemlig velkendt, at gode kontorartikler skaber et godt kontormiljø, som i sidste ende afspejler sig på bundlinjen.

Det er desuden i valget af kontorartikler, at et firma kan adskille sig fra deres konkurrenter, når det kommer til medarbejderes trivsel. Det er her, at firmaer og virksomheder virkelig kan vise, at de går op i deres medarbejders trivsel og velvære på kontoret.

Det gode kontormiljø og medarbejdernes trivsel starter altså hos forhandlere af kontorartikler, som f.eks. engsig.dk. Det handler altså om at give både firmaer og medarbejder mulighed for at skræddersy lige netop det kontorlandskab, der passer bedst til dem. Skal der være klassiske hæve-sænkeborde med bløde kontorstole bag, eller skal firmaet hellere investere i gå-bånd, der kan placeres under skrivebordene?

Et stort varekatalog giver netop muligheden for at skræddersy det perfekte kontor til en virksomhed. Hos Engsig har de over 50.000 varenumre, der inkluderer alt fra kontorstole, gå-bånd og motionscykler til ringbind, tape og papir. Det giver en enormt stor fleksibilitet for firmaerne, og det giver samtidig de bedste muligheder for at sammensætte et kontor og kontormiljø, der drager medarbejderne til.

Fokus på ergonomi på arbejdspladsen vinder frem

For kontormedarbejdere er det netop vigtigt at fokusere på det gode kontormiljø. Der er efterhånden kommet et stort fokus på ergonomi på arbejdspladsen. Det handler om at stå og sidde korrekt, så medarbejderen ikke får ondt eller får vedvarende mén. Det er velkendt, at godt udstyr netop giver bedre chancer for at minimere smerter.

Der er samtidig kommet en bølge af opmærksomhed på mængden af motion, man får lagt ind i løbet af en arbejdsdag. Derfor er det blevet utroligt populært med motionscykler og gå-bånd under skriveborde, så man kan holde kroppen i gang, selv mens man skriver e-mails og referater.

Indretningen skaber trivsel

Medarbejdernes trivsel er altså i høj grad afhængig af de beslutninger, der bliver taget om det klassiske kontors opbygning. Disse beslutninger viser sig selvfølgelig i de store valg, f.eks. om der skal være et stort og åbent kontorlandskab eller et mere opdelt kontor med afskærmningsvægge. Beslutningerne viser sig dog også i de små valg, f.eks. om der skal investeres i luftfriskere, ergonomiske tastaturer og skriveunderlag.

Omtanken for ens medarbejdere viser sig altså helt ned i de små detaljer, og dermed kan indretningen af et kontor have stor betydning for medarbejdernes trivsel.