Guide: Sådan skaber I overblik i jeres virksomhed

At have et godt overblik er vigtigt i mange forskellige situationer. Hvis man ikke har et godt overblik, kan tingene virke uoverskueligt og man ved ikke, hvor man skal starte. Hvis I har en virksomhed eller arbejder i en, hvor et godt overblik er afgørende, så er I havnet det rette sted. Der findes forskellige måder, man kan skabe et godt overblik på, så her kommer der lidt om, hvordan det kan gøres, i jeres virksomhed.

Gør brug af et system

Hvis I er en større virksomhed, så kan det være en god ide at gøre brug af et it-system, til at skabe overblik. Det kunne for eksempel være onepoint.dk. Når alle i virksomheden bruger det samme system, så kan man samle alt den nødvendige information og data på et sted. Derved bliver det mere overskueligt og man har mere styr på tingene. Hvis I vælger at gøre brug af et it-system, skal I vælge et system, der er simpelt, så alle kan bruge det. Det kunne være en god ide at have en dag, hvor de ansatte bliver introduceret til systemet og hvordan det virker. Det vil gøre, at de føler sig klædt på, til når de skal bruge det i hverdagen.

Møder og planlægning

I kan også holde møder, hvor I skaber et overblik over, hvad de forskellige ansatte laver. Det kan I gøre ofte, så I har et overblik over, hvad der sker i virksomheden. Til møderne kan I planlægge de næste ugers arbejde, så alle ved, hvad der skal laves. Planlægning er også rigtig vigtigt for at skabe overblik i en virksomhed. Hvis I er en mindre virksomhed, kan man eventuelt lave en to-do liste hver dag, så I har et overblik over, hvad I skal igennem på dagen, for at nå i mål.