Sådan finder du den rigtige arbejdskraft til din virksomhed

Leder du efter ny arbejdskraft til din virksomhed? Det kan ofte være svært at finde den rette kandidat, når konkurrencen om de bedste hoveder og hænder er så skarp. I denne oversigt for du tips til at gøre din virksomhed så attraktiv som muligt overfor ny arbejdskraft.

Udfordringer med nok arbejdskraft?

Det kan være svært at finde kvalificeret arbejdskraft – især når udbuddet er lavt og efterspørgslen er høj. Det betyder, at din virksomhed skal konkurrere med flere om færre hænder. Derudover kan der opstå et meget pludseligt behov for mere arbejdskraft, som kan være svært at dække. I dette tilfælde kan vikararbejdere være et smart og fleksibelt valg. Find din næste medarbejder, med vikarbureau i Køge.

Lønnen er ikke den eneste gulerod

Løn er ikke nødvendigvis den største gulerod, når du skal tiltrække ny arbejdskraft. Det er også vigtigt, at din virksomhed er et godt sted at arbejde og at den kendsgerning er synlig for folk. Det er nemlig det som skal adskille din virksomhed fra de andre. Løn er altså ikke den eneste kilde til lykke. Klik her og læs meget mere om de ting, som kan skabe velvære for dine medarbejdere.

Vær åbne overfor anderledes kvalifikationer

Måske er det ikke muligt at finde nogen med de helt rigtige kvalifikationer som I havde håbet på. I det tilfælde kan det være nødvendigt at være mere åbensindede overfor kvalifikationer, som måske matcher perfekt med jeres forventninger, men som er beslægtede. På den måde kan I kaste et bredere net i forhold til at tiltrække ansøgere.

Involver dine medarbejdere

Dine medarbejdere har ofte et godt billede af, hvilke kvalifikationer som I mangler. Inddrag dem derfor under ansættelsesprocessen. På den måde får I klarlagt hvilken type arbejdskraft som I mangler, hvilket gør det meget nemmere at finde den rette kandidat til jobbet.