Her finder du inspiration til den næste firmagave

Måske firmaet trænger til en lille overraskelse? Du kan overraske dem med en special fremstillet gave. Helt unik lavet kun til jeres firma. Men mangler du nogle ideer? Så læs med videre. Så finder du måske nogen ideer du kan bruge til at glæde både dine kollegaer, medarbejdere og kunder med.

Noget man ikke kan gå helt fejl med

Med sommeren der nærmer sig med hastige skridt, vil du ikke gå helt galt i byen med at købe special lavede solbriller. Så kan du glæde alle dine kunder og kollegaer i firmaet, med et par solbriller med firmaets logo på. For tiden er firmagaver med logo på, noget der hitter. Og med en konkurrence der til tider kan være hård fra andre firmaer, er det en god måde at sprede ordet om sit firma på, med en lidt mere diskret fremgangsmåde. Det er branding i topklasse til virksomheden.

Find det der hitter

Find noget folk kan lide og har lyst til at gå med og bestil et bundt hjem, som du kan dele ude af. På den måde kan kunder, medarbejdere og kollegaer hurtigt og nemt sprede ordet om virksomheden på en effektiv og sjov måde. Måske firmagaven skal være en smart kasket? Eller måske et par strømper med logoet der er strikket ind i strømperne? Eller den sikre vinder, der som regel er de hotte solbriller?

Bliv husket

Alle er glade for at få en gave. Det er hvert fald de færreste der ikke er. Men når du giver en gave og gør et godt indryk på kunderne, vil de med større sandsynlighed vende tilbage til din virksomhed. For når du giver en gave til kunderne såvel som medarbejdere og kollegaer, vil de huske dig for den gode oplevelse du gav dem og huske dig for det i lang tid efter.