Optimeret lagerstyring med integreret WMS 

Et WMS (Warehouse Management System) er en software, der bruges til at registrere og administrere stort set al aktivitet i et fysisk varelager. Det inkluderer dermed alt fra lagerstyring, levering til modtagelse, bortskaffelse, plukning, pakning og meget andet. 

Top lagerstyringssystemer er også at skræddersy og integrere med en bred række af interne og eksterne softwaresystemer, herunder Supply Chain Management Systems, Inventory Management Systems, Transportation Management Systems og E-handelsplatforme blandt mange andre. 

Velintegreret lagersystem tilgodeser forskellige forretninger

Med etablering af et godt lagerstyringssystem (WMS) giver positiv påvirkning på hele forretningen. Det tilgodeser små og enkle lagerstyringer, men også store og komplekse omni-channel forretninger. 

Apports Warehouse Management System begrænser lageromkostningerne uden at slække på logistikken, kvaliteten og effektiviteten. Lagerstyringen automatiserer manuelle systemer, uden at gå på kompromis med medarbejdernes evner. For alle virksomheder er det en nødvendighed at tænke sine medarbejdere ind før processerne, for på den måde at opnå det bedste resultat muligt. 

Medarbejdere skal være i fokus ved implementering af lagersystem

I en verden hvor robotter og teknologiske hjælpemidler bliver mere og mere aktuelt, er det ekstremt vigtigt at fastholde og imødekomme ansatte. Det kan gøres ved at implementere brugervenlige systemer, som gør det muligt at kontrollere og følge udviklingen på et lager. Herved øges den interne forståelse og kommunikationen mellem medarbejderne kan bedre flyde. Et brugervenligt system skal tilgodese medarbejdernes behov og skal ikke være en hæmsko. Menneskene skal tænkes ind før systemer, og det gælder også ved særlige WMS systemer, da det i sidste ende er menneskene som yder arbejdet, og skal værdsættes for det de yder dagligt. Et WMS der tager højde for de ansatte giver også et bedre arbejdsmiljø, som er motiverende. 

WMS er effektivt for lagre med høj vareværdi 

At implementere et lagerstyringssystem som WMS, er en stor gevinst for virksomheder med varer af høj prisværdi. Det koster dyrt, når varer bliver misligholdt eller bliver leveret som fejl. Derfor skal der være styr på plukning og distribution af varer til kunderne, for ikke at miste penge på fragt og omlevering. Ved et optimeret lager kan har du nemmere ved at håndtere rollen som indkøber, når man har en bedre forståelse af lagerets indhold. Det er effektiv viden, når man skal købe varer ind i virksomheden. 

Et lagerstyringssystem der hjælper med at optimere lageret i hele processen. Lageroptimering ved et brugervenligt WMS system kan hjælpe til at minimere fejl og spild. Øg effektiviteten på lageret. Et effektivt lager har positive medarbejdere, hvor kommunikationen gerne skal være god.