Sådan får du hjælp til import af biler

Hvis man interesserer sig for biler, så kan bilen nok aldrig blive for hurtig. For den almindelige danskere, som ikke har en yderligere interesse i biler andet end, at man ofte køber samme mærke, eller at bilen skal have visse specifikationer, vil nok aldrig komme til at kende til problemet eller udfordringen ved import af biler fra udlandet. I Danmark betaler vi en relativ høj procentsats af bilens værdi til staten, for at bilen kan blive indregistreret. Har du adresse i Danmark, er det et krav, at din bil er indregistreret. Det gælder selvfølgelig ikke, hvis du er dansker med bor i for eksempel Tyskland og ofte kører til Danmark for at besøge familie. Selve indregistreringen skal du normalt ikke selv tænke på, når du står nede ved bilforhandleren og vælger din nye bil, men der er nogle, som har brug for hjælp med lovgivningen omkring indregistrering.

Bilimport som privatperson

Hvis du går meget op i biler og har udvalgt en bil, som ikke forhandles i Danmark, kan du sagtens få din drøm om at gøre rundt i den til at gå i opfyldelse, det kræver bare viden på området og penge. Ofte er det dyre biler, som man som privatperson selv skal indregistrere, eftersom at en almindelige personbil fra Ford stort set altid vil være at finde på det danske bilmarked. Skulle det være dig, som har brug for hjælp til bilimport?

Bilimport som erhvervsperson

Alle bilforhandlere kan også have brug for hjælp til bilimport, for hvad er reglerne lige på området, og hvordan indberetter man det korrekt. Begge situationer, både som privat- og som erhvervsperson, kan finde hjælp til bilimport, så man er sikker på at alt bliver gjort rigtigt. Det er ofte mange penge, vi snakker om, så en fejl i indregistreringen kan blive dyrt. Læs mere ved bilimport hos Cartax.