Gode råd til valg af dykkermaske

Det er svært ikke at blive en smule fascineret af dykkerlivet. Under havoverfladen gemmer der sig nemlig en helt anden verden. Drømmer du om at dykke blandt smukke fisk, koraller og meget mere, skal du købe en dykkermaske. Det skal helst være en dykkermaske i en høj kvalitet, så du får en god oplevelse. 

Men hvis du ikke før har prøvet at købe en dykkermaske, kan det være svært at vide, hvordan du finder den rette. Læs med videre her og find gode råd til køb af dykkermasker.

Valg af dykkermaske

 • Pasform –

  Det er vigtigt, at du følger eksperternes råd, når det kommer til, hvordan du tester pasformen for en dykkermaske. Hvis der trænger vand ind i masken, vil det ikke være en rar oplevelse for dig.

 • Høj eller lav volumen –

  Du skal også finde ud af, om du ønsker en dykkermaske med enten høj eller lav volumen. Der er fordele ved begge dele, så det er værd at undersøge, hvad du mener er den bedste maske for dig. 

 • Skørtets farve –

  Mens et gennemsigtigt skørt giver et stort udsyn på grund af et stort lysindfald, vil et sort skørt eksempelvis kun lade lys komme igennem selve glasset. Dette gør det nemmere at fokusere på specifikke ting, når du er under vandet. Du skal altså beslutte skørtets farve, når du er på jagt efter en dykkermaske.

 • Pris og kvalitet –

  Sidst men ikke mindst skal du tænke over, hvor meget du ønsker at betale for en dykkermaske. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, så det er en god idé at sikre, at du køber en god dykkermaske og ikke bare en billig variant, der ikke er optimal.