Planlæg en billig påskeferie med motion i højsædet

Selvom I muligvis ikke har råd til at tage på en solferie sydpå i år, kan I uden tvivl sagtens skabe den påskeferie, I ønsker jer, herhjemme i Danmark. Det kræver bare, at I er åbne over for forslag til aktiviteter, I ikke førhen har brugt jeres ferie på.

En ferieform, I kan tage i jeres eget tempo

Er I en aktiv børnefamilie, kan I eksempelvis tage på cykelferie. Det behøver ikke at være mere end en enkelt dag eller et par dage, men at I sætter jer op på cyklernes sadler, træder i pedalerne, får lidt vind i håret og måske overnatter i en shelter, inden I næste dag drager videre eller cykler hjem igen, vil være både en oplevelse og en sejr for hele familien. Desuden er der ikke travlt på en sådan tur, for har I booket en shelter i et naturcenter, forsvinder shelteren ingen steder hen, så I kan tage det i jeres helt eget tempo på cykelturen.

Tager I et pauser på turen, hvor der er tid til at læse nyheder eksempelvis, kan du evt. besøge Ishøj Netavis ved at trykke her. Ishøj Netavis kan både orientere dig om nyheder i Ishøj og nyheder fra resten af Danmark.

Vær eventyrere på hjemmebane

I kan blive turister i jeres eget land. Selvom I har boet i Danmark hele livet, er der garanteret masser, I ikke alle har set endnu, og er I hjemme i påskeferien, får I rig mulighed for at se nogle af de ting. Det koster ikke meget andet end masser af smil og minder.

Påskeægsjagt for de yngste

Påsken er påskeægsperioden. De yngste familiemedlemmer vil med sikkerhed finde det sjovt at tage på påskeægsjagt i haven. I kan som de voksne arrangere en spændende jagt med skattekort og gemte påskeæg.