Står husrenovationen for døren? Få fingrene i det rette udstyr

Før eller siden kalder en bolig på en mindre renovation. Om det er det nye køkken, der skal installeres, ny sanitet til badeværelset eller en udbygning af børneværelset – uanset, så bliver det hele lidt nemmere, hvis du har fat på det rette udstyr til opgaverne.

Gør det selv, gør det sjovt

Man kan sagtens betale sig ud af en renovation. Men, der er også en speciel glæde ved selv at have hamret, bygget, spartlet, samlet og slebet i sit hjem. Hos scherers-elektro.dk kan du nemt få fat på udstyr, der kan klare enhver renoveringsopgave. Scherers Elektroværksted udlejer nemlig udstyr inden for el værktøj og el hydraulik, så du kan løse opgaverne, med dine egne hænder. Har du selv udstyr til projektet kan du også få det serviceret hos Scherers Elektroværksted, skulle det gå i stykker eller have behov for lidt kærlighed. Kast dig derfor roligt og trygt ud i selv at renovere derhjemme. For der er både mulighed for udlejning og service af eget udstyr. Så gør det selv og gør det sjovt!

Nogle opgaver kræver professionelle

Indimellem kan man dog godt støde på renoveringsopgaver, man som ufaglært ikke kan løse. Det drejer sig bl.a. om gulvlægning af nyt gulv. Især, hvis du ikke vil have klikgulv derhjemme. Hvis du i stedet planlægger epoxygulve, polyurethangulve, vinylgulve m.m., så er det en god idé at få fat i en professionel. Hos Perssons Gulvteknik har de mange års erfaring med gulvlægning af forskellige salgs. De er derfor den rette kandidat til at hjælpe med den nye gulvbelægning derhjemme, mens du står og saver og skruer i et andet rum. Hvis du ved, du vil have nyt gulv, men er usikker på slagsen, så kan du også få gode råd og kompetent vejledning hos Perssons Gulvteknik, så du får et gulv, du bliver glad for.