3 julegaveidéer til golfentusiasten

Kender du en, der er den helt store golfentusiast? Så vil en gave, der har noget med golf at gøre være et hit. Men hvis du ikke selv spiller golf, kan det være svært at vide, hvad du kan give af golfgaver. Fortvivl ikke. Der er hjælp at hente, hvis du læser med videre her. Her får du tre julegaveidéer til golfentusiasten.

En golfspiller har altid brug for golfbolde

Uanset om golfspilleren er nybegynder eller en mere garvet golfspiller, så har vedkommende altid brug for golfbolde. De små runde hvide golfbolde har det nemlig med at forsvinde samt at blive slidte over tid. Du går derfor aldrig galt i byen, hvis du giver golfentusiasten golfbolde i julegave.

Tees er endnu en god gaveidé

Tees er de små pinde, som golfspilleren placerer golfbolden på, når det første slag skal slås på banen. De fremstilles af forskellige materialer og fås i forskellige længder. Der er forskel på, hvornår de forskellige længder skal bruges. Derfor er det en fordel at købe et blandet udvalg af tees i gave til golfspilleren.

En tæller er nærmest uundværlig i golf

For at en spiller kan holde styr på, hvor mange slag vedkommende har brugt, er en tæller et alletiders hjælpemiddel. Så ved du, at golfspilleren har svært ved at holde rede på antallet af slag, bør du give en tæller i gave. Det kan enten være en kliktæller eller en snor med 10 kugler på, hvor der skal flyttes en kugle pr. slag.