Dette kan du lave i din fritid i Holbæk

Det er meget lig det gennemsnitlige menneske at drømme om at bruge fritiden på alverdens spændende opsigtsvækkende eller blot hyggelige ting, men ende med at bruge den på at slænge sig på sofaen og slappe af. Hverdagen tager meget af energien, og indimellem må fritiden gerne gøre det samme.

Bliv i din hjemby

Det behøver ikke at være en tur langs med de danske lande- og motorveje til en destination i den modsatte ende af landet, hvis tålmodigheden og overskuddet ikke rækker til det, for det kan uden problemer være lige så hyggeligt og morsomt at opholde sig i sit vanlige område, som man ikke altid får udforsket nok. Det kan for eksempel være, at du bor i Holbæk. Gør du det, kan du først og fremmest læse på denne netavis, der indeholder artikler og lignende om alt muligt vedrørende både Holbæk og hele Danmark: https://holbaeknetavis.dk/. Dernæst kan du undersøge, hvilke oplevelser du og dine kære kan få i Holbæk, så I ikke er tvunget til at rejse længere væk.

Holbæk Museum

Noget af det, Holbæk kan byde på, er Holbæk Museum. Museet består af adskillige, gamle bygninger i centrum af Holbæk. Her er der faste udstillinger og særudstillinger, som bl.a. omhandler byen historie og udvikling. Derved kan du lære lidt lokalhistorie, mens du er underholdt og kommer ud af huset i din weekend eller ferie. Det kan også inspirere dine børn til at interessere sig for historien i deres by, hvis du tager dem med på museet.

En tur på havnen

Hvis du og dine kompagnoner mere søger et sted, hvor I kan slappe af i hinandens selskab, uden at det foregår i jeres hjem, end I søger direkte underholdning, kan I tage til Holbæk Havn. Der vil I, mens sidder ved en havnecafé, kunne nyde udsigten til vandet og de mange liggende både.