Kalendergave til lystfiskeren

Julen er lige om hjørnet, og det betyder gaver. Hvis du har børn, er du nok bekendt med udtrykket kalendergaver. Hvis ikke, er kalendergaver en lille gave, som man får hver dag i december indtil juleaften.

 

Gaver er typisk små og billige ting, som glæder børnene. Men hvorfor stoppe med børnene?

 

Hvis din mand er en dedikeret lystfisker, er der rig mulighed for at give en december fuld af fiskeudstyr. Det behøver ikke at koste dig mange penge, men glæden i hans øjne vil være millioner værd.

 

Kan man give en fisker små gaver?

Mange har den tanke om lystfiskeri, at det er en meget dyr sport, som kræver store investeringer for at overhovedet at komme ud på vandet. Selvom noget fiskeudstyr er i den mere pebrede ende, er det langt fra tilfældet.

 

Hvis du holder dig fra at give ham 24 nye fiskestænger, er der masser af udstyr, du kan glæde ham med. Fiskere mister nemlig konstant deres blink på havbunden, og deres yndlingsblink er sjældent særligt gammelt, da de bliver de af nød sender deres kærlighed mod et andet blink.

 

Blinket er det stykke for enden af linen som ligner fisk, skaldyr eller noget andet lokkende for fisken.

 

24 blink

Blinker hverken fylder eller koster særligt meget. De gør sig derfor perfekt som julekalendergaver. En fisker har nemlig også brug for et stort arsenal af forskellige blink, da de hver især gør sig god til forskellige typer af fiskeri.

 

Selvom det skal være billigt, skal det ikke være noget skrammel. Det fanger man ingen fisk med. Kig hen i mod mærket Savage gears, der helt sikkert kan udstyre dig med alt, hvad din julekalender skal indeholde. Jo bedre blink du giver, jo større er sandsynligheden for, at han kommer hjem med en fisk til dig.