Budget-venlige oplevelser i Kolding

Vælger du at besøge Kolding, kommer du til en by, hvor historien kan spores helt tilbage til år 1231. her lå byen nemlig i det yderste grænse-område af Danmark mod hertugdømmerne i syd. For byen har det betydet stor drift og handel, og derfor er Kolding i dag også en stor handels- og håndværksby, og det kendetegner stadig byen i dag. Så ønsker du at lære mere om Kolding samt, hvilke budget-venlige oplevelser, du kan gøre brug af, når du skal besøge byen? Så læs her.

Oplev naturen i geografisk have

Er du helt vild med natur, kan du og hele familien helt gratis tage en tur i geografisk have. Og er det netop det, du vælger at gøre, bliver du mødt af en af byens grønne oaser. Her er der masser af plads til at slappe af og nyde naturen – og det gælder altså både til børn og voksne. Tag på opdagelse i Japan, Kina, Korea, Nordamerika, Canada og Sydamerika i den 12 ha store botaniske have. Den er intet mindre end 100 år gammel, og så byder den på mere end 2000 forskellige arter af planter, der stammer fra flere forskellige steder i verden.

Tag børnene med på budget-venlig ferie til Kolding

Lad dig inspirere af Naturhaven, Krydderurtehaven, Den Økologiske Køkkenhave, Staudehaven og mange andre dejlige områder. Alle er helt mangfoldige steder, hvor der er plads til alle – store som små. Du kan uden problem tage børnene med, og de vil helt sikkert også være underholdt. Så book din tur til Kolding allerede i dag og få den dejligste ferie med hele familien – og på en budget-venlig måde!