Sådan gør du transporten til din fest nem 

Skal du holde firmafest, polterabend, fødselsdag eller skal hele den pukkelryggede med på tur i Danmark? Så læs med her, for denne nemme løsning er lige foran næsen på dig. 

Det kan føles vildt uoverskueligt at skulle arrangere en større begivenhed, især hvis der er meget langt fra A til B for flere gæster. Det er altid besværligt at skulle finde ud af transport frem og tilbage, især når det involverer en fest med alkohol. Det er derfor, at du skal overveje at Lej bus med chauffør

Hvorfor leje bus med chauffør?

Fordelene ved at leje en bus med chauffør er, at du kan sørge for, at alle dine gæster kommer nemt, trygt og sikkert frem og tilbage til festen. Der bliver brugt gode chauffører, som sørger for, at alle gæsterne kan slappe af, mens de bliver transporteret. Der findes busser i flere forskellige størrelser varierende fra 9-80 personer, så bussen kan tilpasses jeres behov. Bussen kan bestilles nemt og enkelt online, så du kan sidde derhjemme og få styr på bookingen af busserne. Derudover er det muligt at bruge en prisberegner som gør, at du får den helt rigtige pris, og tilbuddet bliver matchet til jeres gæsters behov. 

Fede faciliteter 

Alle busserne indeholder fede og uundværlige faciliteter såsom Aircondition, så I kan få den rette temperatur på rejsen og Aux-stik, så I kan høre det musik, som I har lyst til på rejsen. Derudover er der Wi-Fi på bussen, så I har mulighed for at surfe på nettet på turen, hvis man ikke har lyst til at snakke med de andre gæster. Derudover er der ofte salg af kaffe/the samt øl/vand ombord, så gæsterne kan slukke tørsten på rejsen. Alt i alt bliver rejsen gjort til en del af festen – er det ikke lækkert?