Når arrangementet skal være fint, så skal du trække den røde løber ud

sko på rød løber

Har du ikke også drømt om, en dag, at gå ned ad den røde løber? Den røde løber hænger jo meget sammen med kendte personer. Derfor, hvis du ender med at gå ned ad én, så må det betyde at du nu også er en kendt person! I hvert fald er du en vigtig person! Og det er præcis det, som den røde løber repræsenterer. Den repræsenterer succes! Den symboliserer enden af en lang rejse, som du har været ude på. Rejsen, som har taget dig til her. Nu er du næsten i mål. Alt du mangler at gøre, er at gå de sidste trin!

Den røde løber er ikke kun rød

Men det er jo egentligt en sjov ide. At et langt tæppe kan repræsentere noget så fænomenalt. Noget så vigtigt for folk. Det er næsten vildt at tænke, at et langt rødt tæppe er blevet så vigtigt for kendissymbolet. At et tæppe, som ingen kunne finde på at have hjemme hos dem selv, er blevet lig med succes. Men den er god nok. Og du kan få din helt egen røde løber!

Men sandheden i dag er faktisk også, at den røde løber ikke kun behøver at være rød. Faktisk kan du få den i mange, mange forskellige farver! Skal du have en gul løber i stedet, måske? Eller skal den være pink? Måske sort eller hvid, hvis du er en mere klassisk person? Hvis du ikke er så glad for alle de farver? Hvad du føler for, kan du få. Så spørgsmålet hedder i stedet, hvad føler du for? Er du til en god gammel klassiker, eller skal der nye boller på suppen? Hvor lander du, hvis du skulle slå med mønten?

Den røde løber bliver brugt mange steder

Men måske er det mere rigtige spørgsmål at stille mere i stil med, hvad skal du bruge en rød løber til? Hvad skal du arrangere? Hvad planlægger du? Er det til dig selv, som privatperson eller er der andre involveret? Og skal du selv ud på den røde løber? Hvis nu det er noget, som du arrangerer for andre, så kan det begrænse dig lidt i valget af hvilken løber det skal være. Måske du ikke må vælge, men du skal bare have den klassiske løber.

Eller måske er du blevet lidt nytænkende og bruger en rød løber et sted, man ikke normalt bruger det. Måske er du den person, som har et rødt gulvtæppe i stuen? I dag bliver en rød løber brugt rigtig mange steder, og derfor kan du også tillade dig at bruge den, hvor du har lyst!

Vi kigger faktisk på den røde løbers 120 fødselsdag i år. I så lang har mange brugt den røde løber. Som så mange andre ting, er det en amerikansk opfindelse, som kommer direkte fra New York. Og det blev originalt brugt til at præsentere en togbane, hvilket det stadig gør til den dag i dag.