Budgetvenlige oplevelser i Odense

Mangler du nogle anbefalinger til budgetvenlige oplevelser i Odense? Så er du kommet til det helt rette sted. Det er nemlig præcis, hvad du får lige her. Vi er nemlig helt med på, at langt de fleste danskere gerne vil på tur rundt i de forskellige byer, uden at deres budget bliver sprængt helt i luften. Der er heldigvis mange forskellige gratis nydelser i Odense – besøg blandt andet den gotiske domkirke, gå en tur langs åen eller tag en dukkert i havnebadet. Se her for inspiration til oplevelser i Odense, der ikke koster kassen.

Spring i havet i Odense Havnebad

Er du vilde med at få en dukkert i havet? Og er det uanset, om det er sommer eller vinter? Så kan du med fordel besøge Odense havnebad, der befinder sig inderst i Odense Havn. Her kan du nemlig tage en dukkert i både koldt og varmt vand alt efter, hvilken tid på året du hopper i. Det er et yderst lækkert og ikke mindst nyt havnebad, der blev indviet i sommeren 2016. Her kan være ca. 300 gæster af gangen, så du har rig mulighed for at møde en masse nye mennesker.

Oplev H.C. Andersens eventyr komme til live

Kender du bare en smule til H.C. Andersen og hans mange historier, så ved du sikkert også, at han hørte til i Odense. I byen kan du derfor den dag i dag også stadig se alle de bygninger og steder, som havde stor betydning for forfatteren tilbage i gamle dage. Du kan følge i den berømte forfatters fodspor – og faktisk helt bogstaveligt talt. Der er nemlig lavet en rute i Odense, hvor der netop er lavet fodspor. I Odense finder du desuden også en masse skulpturerer fra hans eventyr. De kommer alle til live i hans elskede by.