Det fortæller dit valg af skjorte om dig

Dit valg af skjorte afslører meget om dig. Læs bare med her og se, om du kan genkende dig selv i beskrivelsen, under den type skjorte-mand du er.

Den velplejede skjorte

En flot, velstrøget skjorte viser, at du er en mand, der tager sig tid til at se godt ud. Du går op i, at din skjorte er af ekstra lækker kvalitet, og derfor går du udelukkende i mærkevarer som eton skjorter.

Som person er du seriøs, professionel, kompetent og pålidelig. Du holder af de traditioner, der i din familie, og du gør hvad du kan, for at være den bedste i alt hvad livet byder dig.

Et godt råd herfra er, at du ikke skal tage livet alt for seriøst. Du ender bare med at gå glip af de muligheder, der byder sig i hverdagen, fordi du har ’’vigtigere’’ ting, at tage dig til.

Den gamle skjorte

Hvis du har en skjorte, der er slidt, men som engang har set pæn ud, så er du en afslappet og rolig type. Du tager tingene lidt, som de kommer, og du kan bedst lide ikke at have for mange planer i kalenderen i løbet af ugen – så du kan gøre hvad du har lyst til.

Du er også en mand, der er god til at lytte og forstå andre. Andre stoler på dig, og det har de god grund til, for du er en, man kan stole på.

Kortærmede fugleskjorter

Fugleskjorten er en klassiker. Hvis du går meget med kortærmede skjorter med motiver af diverse tropiske fugle, så er du helt sikkert ikke en dag over 25 år.

Du er en ung fyr med krudt bagi, som er klar til at vise verden, hvad du har at byde på. Du er meget selvsikker.