Tips til at vælge det perfekte tøj

Der er vidst ingen, som er i tvivl om, at dit tøj udstråler noget om dig og din personlighed. Mens nogle mænd er meget stilbevidste, har andre mænd lidt sværere ved at knække koden. Men hvis du har et par ting in mente, når du skal købe nyt tøj, så bliver det meget nemmere at vælge tøj til garderoben, der viser, hvem du er.

  1. Find din egen stil

Mænd er forskellige, og de har naturligvis også hver deres smag, når det kommer til tøj. Så inden du køber tøj, er det en god idé at kigge på forskellige stilarter. Det kan du gøre ved at finde inspiration online. Tag eksempelvis et kig på Dondup for at se, om det er tøj, du godt kan lide. 

  1. Vælg tøj med den rette pasform

Ikke nok med at mænd har forskellig smag angående tøjstil, så har de også forskellige kropsforme. Det gælder derfor om, at du finder frem til tøj med en pasform, der matcher din kropsform. På den måde undgår du at købe tøj, der enten sidder for stramt eller for løst. 

  1. Valg af farver

Du bør ydermere kigge på, hvilke farver der klæder dig bedst. Er du i tvivl om, hvilke farver der passer bedst til dig, så spørg dine nærmeste eller få hjælp hos en tøjforhandler. Det er nemlig ikke altid, at din yndlingsfarve passer til din hudtone. Så brug gerne lidt tid på at finde frem til dine farver, da det er en fordel for dig at kende dem.