Hvad bør en mands basisgarderobe indeholde?

At have en komplet basisgarderobe er uden tvivl en god ting. Det gør det nemlig nemmere for dig at finde et outfit lige meget, hvad du skal. Men hvad bør en basisgarderobe indeholde? Det kan du læse mere om her.

Opbyg en komplet basisgarderobe

Det tager noget tid at opbygge en komplet basisgarderobe. Det er altså ikke noget, der bare sker over en uge. Herunder kan du se, hvad der bør være i din basisgarderobe.

  • Skjorter – Mange mænd bruger skjorter ofte, hvorfor der bør være flere af disse i din garderobe. Du bør gå efter enkle farver samt en kombination af de mere formelle og uformelle modeller.
  • Trøjer – Hvis du har et par forskellige trøjer i din garderobe, kan du lave et utal af smarte outfits. Du kan bruge trøjer under en blazer, alene eller sammen med en skjorte. Det er op til dig.
  • Bukser – Når du skal købe bukser til din basisgarderobe, bør du kigge efter modeller med simple farver. Samtidigt bør du vælge forskellige typer bukser såsom jeans, chinos m.m.
  • Jakkesæt – Alle mænd bør eje minimum et jakkesæt – og gerne flere. Køb tidløse modeller i en god kvalitet, så du altid har et jakkesæt til forskellige begivenheder.
  • Sko – Igen er det vigtigt at fokusere på kvalitet, når det kommer til sko til basisgarderoben. Passer du godt på dine sko, kan de holde i mange år frem i tiden. Du bør have forskellige typer sko som for eksempel støvler til vinteren, hvide sneakers, sorte laksko og brune brogues.