3 gode tips til at få mere energi i hverdagen

Vinterhalvårets kortere og mere grå dage, en lang dag på kontoret og manglende søvn får nogle af os til at føle sig ramt af træthed.

Er du en af dem, der leder du efter lidt mere energi og overskud i hverdagen? Så får du her 3 gode råd.

Gode kostvaner

Dine madvaner kan også have betydning for dit overskud og energi. Sørg for at give din krop sunde madvaner og selvfølgelig nok væske.

Nogle kan måske have gavn af at supplere med kosttilskud til energi. Det er dog vigtigt at sætte sit fokus på en sund og varieret kost.

Din søvn er vigtig for dig

Lad din krop op med en god nats søvn, hvor du opbygger energi til dagen. Få nogle gode søvnvaner, så du ikke hænger over kontorbordet på arbejdet og gaber dagen lang.

Mobilen eller tv’et kan sagtens stjæle din søvn, hvis du er en af dem, som gerne ligger i sengen med skærmen foran dig. Det kan være en god idé at ligge skærmfri i god tid, når du skal falde i søvn.

Brug din krop

Man føler ikke altid for at tage løbeskoene på og gå ud i det hyggelige efterårsvejr, når der endelig er et ophold i regnen og blæsten. Nogle dage er det sofaen og Netflix eller måske en god lur, der lokker efter en lang arbejdsdag. Og det er der også bare nogle dage, man skal.

Men du har sikkert hørt det før: For at få energi skal du bruge energi. Ved at indarbejde nogle gode vaner med at bruge din krop kan det være med til at give dig mere overskud i hverdagen. Og det kan være sjovt – prøv bare svømning, dans eller fodboldgolf.

Der er mange måder at få mere energi ind i hverdagen. Kom i gang!