Ultralydsgel til hospitaler og klinikker

Når der skal købes ind til hospitaler og klinikker, er det vigtigt at købe nogle produkter i en høj kvalitet. Produkter i høj kvalitet sikrer en høj kvalitet i dit arbejde, så du kan garantere dine patienter den bedst mulige behandling.

Det gælder også, når du skal købe ultralydsgel. Ultralydsgel bruges bl.a. i forbindelse med scanning af gravide, hvor en god ultralydsgel er afgørende for en retvisende scanning og en god oplevelse for patienten.

Ultralydsgel sørger for, at du opnår god kontakt med dopplerne, så et klart billede kan opnås af det, der bevæger sig inde i maven, og så friktionen mellem dopplerne og maven bliver minimeret til gavn for scanningen. Derfor er ultralydsgel et vigtigt element i alle scanninger af gravide, da dopplerne simpelthen ikke vil virke uden et kontaktmiddel som ultralydsgel.

Du kan købe ultralydsgel hos Ekkomed, som er kendt blandt mange hospitaler og klinikker for at levere ultralydsgel i høj kvalitet. Ekkomed har mere end 25 års erfaring med at producere ultralydsgel, som bl.a. har den fordel, at den ikke klistrer, samt at den ikke glider af maven, efter den er blevet påført.

Forskellige typer af ultralydsgel

Når du køber ultralydsgel hos Ekkomed, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige slags. Du kan vælge små flasker, som er nemme at hive frem og bruge, eller du kan vælge store dunke med ultralydsgel, som du altid har ekstra gel lige ved hånden, når det bliver nødvendigt.

Du kan også få ultralydsgel med farven blå, eller du kan vælge den gennemsigtige model. Lige meget hvad du vælger, er du dog garanteret en høj kvalitet, og der findes derfor ikke noget rigtigt eller forkert valg, når du køber ultralydsgel hos Ekkomed.

Hos Ekkomed kan du desuden også køber tilbehør til scanninger som eksempelvis steriliserings gel, gel kits og meget mere.