Skal din hund forkæles? 3 ting som gør menneskets bedste ven gladere

Hunden er menneskets bedste ven. Derfor skal den selvfølgelig også forkæles godt og grundigt. Nedenfor finder du 3 forskellige råd, som du kan bruge, til at gøre din hund gladere. Måske finder du en ting eller to, som du ikke allerede forkæler din hund med.

Giv din hund det rette foder

Du har måske selv oplevet på egen krop, at dit energiniveau og velvære i høj grad kan skifte afhængigt af hvilken kost du spiser. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for hundene. Hunden har som bekendt ikke mulighed for at fortælle dig dette, så derfor er det vigtigt, at du som hundeejer, selv gør dig bekendt med det. Hunden skal naturligvis have noget foder, som giver den bedste næring og den bedste mulighed for, at hunden kan restituere og have mere energi i hverdagen. Undgå hundefoder med forskellige unødvendige fylde ingredienser og find carnilove hundefoder her.

Daglige gå- eller løbeture

Selvom hunden godt kan lide at ligge at dase på gulvet, er den stadigvæk et dyr, som har brug for meget aktivitet. Der er jo en god grund til, at hunden udviser stor glæde, når det går op for den, at I skal ud og gå en tur. Derfor er disse gåture meget vigtige og skal gerne finde sted flere gange om dagen – dette sikre også hundens sundhed herunder led og muskler.

Hunde vil også gerne have nye venner

Ligesom mennesket elsker at danne nye relationer, er hunden også et socialt flokdyr. Derfor kan det stærkt anbefales at du eksponerer din hund overfor andre hunde. Dette kan du f.eks. gøre ved at tage overstående gåture i hundeparken, hvor hunden har mulighed for at løbe frit og hilse på de andre firbenede kreaturer. Husk dog at din hund skal være rolig og opdraget, før du tager i hundeparken.