Få god motion på disse 3 aktive dates

Den klassiske date foregår måske stillesiddende på en café eller en restaurant. Men dates kan skam også se helt anderledes ud! Du kan sagtens komme ud at røre dig og være aktiv, hvis bare du tænker lidt kreativt. 

 

Er du også træt af cappuccinoen eller glasset med halvbillig rødvin? Så er det måske blevet tid til at finde på nogle nye og mere energiske dates. Mulighederne er mange, og du kan sagtens både styrke fysikken og forbrænde kalorier på din date. Hvis du selv er en smule idéforladt, giver vi dig her tre gode bud på aktive ting, I kan lave.

1. En gåtur i det grønne

Gåturen er faktisk et meget almindeligt dateformat, og det er ikke så underligt. Her slipper man nemlig for den intense øjenkontakt, man ikke rigtig kan undgå, når man sidder overfor hinanden ved et bord. I stedet kan man gå og kigge på omgivelserne, mens man snakker sammen.

 

Det kan virke beroligende, og det kan også stimulere hjernen og de kreative tanker på en god måde. Tit kommer man til at snakke om nogle mere interessante ting, end når man sidder overfor hinanden. Og så får man jo samtidig gået dagens skridt, så man kan sætte flueben ved den daglige motion.

2. En dans i byen

Hvis du synes, at en gåtur er et kedeligt bud på en date, kan I gå ud at danse i stedet. Det er en spændende og sanselig oplevelse, hvor jeres kroppe får lov til at kommunikere og lære hinanden at kende. 

 

Der findes mange arrangementer med dans rundt omkring i de store danske byer. Nogle barer spiller således musik og rydder gulvet til salsa eller lignende dans om aftenen. Visse parker har faktisk også dansepladser, hvor man kan komme og kridte danseskoene eller flagre med kjolen.

3. Gymnastik på lagnerne

Der er faktisk ikke grænser for, hvad online dating kan byde på i dag. Mens nogle platforme tilbyder romantik og håbet om den eneste ene, tilbyder andre frække aftaler og sjov under dynen. Og sidstnævnte er altså noget, der er kendt for at forbrænde en hel del kalorier! Derfor kan lagengymnastik bestemt være værd at overveje, hvis du er på udkig efter en aktiv og sjov date.

Med den rigtige datingplatform kan du hurtigt finde frem til et godt match til netop det, du har lyst til. Det kan være alt fra dirty talk og rollespil til prostata massage. Mulighederne er mange, så det handler sådan set bare om at afdække dit behov og din lyst. Det kan selvfølgelig også være, at du allerede har mødt én, som gør dig varm helt ned i tæerne – og så kan du jo passende dyrke lagengymnastik med ham eller hende.