Sund motion med masser af frisk luft

Det kan være svært at finde på en sund familieaktivitet ude i naturen, og det danske vejr indbyder heller ikke altid til at være udendørs. Men når solen skinner, kan man sagtens tage en tur i naturen.

Det kan være svært at sælge en gåtur til de mindste, men så kan man måske lokke med en cykeltur. Her er lidt mere tempo, så ingen kommer til at kede sig (alt for meget). Men når farten er i top, skal sikkerheden selvfølgelig også være det.

Tag familiens nyeste medlem med på cykeltur med en baby cykelhjelm, så kan hele familien nyde turen sammen. Du gør klogt i at investere i en cykelhjelm børn, da de fra tid til anden kan have en tendens til at blive distraherede, miste herredømmet over køretøjet, eller i det hele taget komme til skade. Det er faktisk noget af det, børn gør allerbedst.

Men du må jo gå foran som et godt eksempel, og derfor skal du selvfølgelig også selv have en hjelm. Og bare rolig, der findes ikke kun kiksede hjelme (længere) – der er også masser af diskrete, sorte hjelme eller fine farvestrålende hjelme, som kan bringe smilet frem på en gråvejrsdag.

Hold familien sikker i trafikken

Cyklen er et fantastisk transportmiddel, men som cyklist er man ret udsat i trafikken – ikke mindst hvis man er cyklist i børnehøjde. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at børnene kan færdselsreglerne, inden de bliver sendt alene ud i trafikken.

Men desværre er det ikke altid nok, at dine børn passer på og overholder reglerne i trafikken; du kan jo aldrig være helt sikker på, at alle andre gør. Så på med hjelmen og hold hele familien sikker i trafikken, uanset om I er på tur eller på vej. Se udvalget af cykelhjelme ved at klikke her.